پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله23:53 - 1395/06/16

ماموستا قادری: مسئولان اگر صادقانه کار کنند، خدمت آنها نوعی عبادت است

ماموستا ملا قادر قادری در جلسه شورای اداری شهرستان پاوه گفتند: پیامبر گرامی اسلام فرموده است اگر انسان در دوران مسئولیتش صادقانه و عادلانه با مردم برخورد کند، عملش از نماز و روزه سنت اولی تر است، زیرا خدمت به مردم هم عبادت است؛ لذا اگر ما هم در آن محدوده ای که مسئولیت داریم، با مردم صادقانه برخورد کنیم، قطعا عمل و خدمت ما عبادت است.

به گزارشهزار ماسوله،حاجماموستاملاقادرقادریروز دوشنبه (۱۶ شهریورماه ۹۵) در جلسه شورای اداری شهرستان پاوه که با مسئولین ادارات شهرستان در سالن جلسات فرمانداری تشکیل گردید، تبرکاً ضمن تفسیر آیه ای از سوره فرقان و حدیثی از حضرت نبی اکرم(ص) خطاب به جمع حاضر گفتند: به هر کدام از شما که در جمهوری اسلامی مسئولیتی واگذار شده است، در مقابل آن مسئول هستید.

 

مسئولان اگر صادقانه کار کنند، خدمت آنها نوعی عبادت است

 

وی افزودند: پیامبر گرامی اسلام فرموده است اگر انسان در دوران مسئولیتش صادقانه و عادلانه با مردم برخورد کند، عملش از نماز و روزه سنت اولی تر است، زیرا خدمت به مردم هم  عبادت است؛ لذا اگر ما هم در آن محدوده ای که مسئولیت داریم، با مردم صادقانه برخورد کنیم، قطعا عمل و خدمت ما عبادت است.

 

 در گذشته چون عقیده ها یکی بود توانستیم 8 سال در مقابل دشمن دفاع کنیم.

 

ماموستاقادریدر ادامه بیانات خود به مشکلات شهرستان پاوه در سالهای 58 و 59 اشاره کردند و گفتند: در تاریخ 16 تیر 59 بدلیل حساسیت منطقه و وجود گروهکهای مخالف جمهوری اسلامی، آموزش و پرورش نوسود منحل شد و اعلام گردید اگر تا موعد تعیین شده کارمندان آموزش و پرورش نوسود خود را به آموزش و پرورش پاوه معرفی نکنند، از آنان سلب مسئولیت و اخراج خواهند شد. این امر مشکلات زیادی در سطح منطقه فراهم کرد.

 

امامجمعهپاوهبه سالگرد حماسه مرداد پاوه در سال ۵۹ نیز اشاره کردند و گفتند: در آن مراسم که در جوار قبور شهیدان در کنار بیمارستان قدس برگزار گردید، رئیس جمهور وقت، دکتر مصطفی چمران، تیمسار فلاحی و ابوشریف و مهندس ماکویی و بنده سخنرانی کردیم.  حضور مردم و مسئولین نظام، دل مخالفین را به درد آورد و از ما خیلی عصبانی شدند. تا جایی که روزنامه کیهان روز چهارم شهریور سال 59 در سرتیتر خود احتمال حمله عراق به پاوه را اعلام و در توضیح آن چنین نوشت "رژیم بعث عراق در آن طرف مرز نوسود، لشکرش را سان دیده و به احتمال زیاد از طریق شوشمی و نوسود به پاوه حمله کند"

 

ماموستاقادریبه سفر ۱۵ شهریور سال ۵۹ خود به همراه فرماندار پاوه شهید کاظمی و مرحوم علی محمد باباخاص و جمعی از اهالی پاوه و جوانرود به اسلام آباد غرب و سرپل ذهاب و ازگله که درآن زمان جزو پاوه بود، اشاره کردند و گفتند: در مسیر جاده سرپل ذهاب تا ازگله انسانی را ندیدیم و همه روستاها خالی و همه مزارع بی صاحب بودند و مرز با کوچکترین حمله در معرض خطر قرار می گرفت، نه پاسگاهی و نه مأموری و نه مسئولی و تنها ۱۵ مأمور چریک ژاندارمری در ازگله بودند و بس.

 

ایشانسپس به ۳۱ شهریور سال ۵۹ و شروع طبل جنگ تحمیلی عراق بر علیه ایران اشاره کردندو گفتند: در آن زمان که تازه انقلاب اسلامی به بار نشسته بود ما هیچ گونه وسیله دفاعی در اختیار نداشتیم و در تاریخ سوم مهرماه ۵۹ در سپاه پاوه به اتفاق دوستان سپاه و مدرسه قرآن و بنیاد شهید و سازمان پیشمرگان اطلاعیه ای صادر نمودیم که محتوایش آمادگی برای دفاع و نفرین صدام بخاطر جنگ بود و بعد از این اطلاعیه یک نوع آماده باش همگانی اعلام شد.

 

امامجمعهپاوهدر ادامه افزودند: در ۵ مهرماه به اتفاق شهید کاظمی و سردار جمیل بابایی که مسئول اطلاعات سپاه پاوه بود، در جلسه شورای تأمین استان شرکت کردیم و درخواست 50 قبضه اسلحه و مهمات نمودیم، به ما اعلام شد نداریم و دست خالی به پاوه برگشتیم و با اعتقادی که داشتیم که باید دفاع و مقاومت کنیم ۸ سال دفاع کردیم و موفق شدیم، زیرا عقیده ها یکی بود و همچنانکه جسم ها درکنار هم بود افکار هم در کنار یکدیگر بودند.

 

 امروزه بخاطر مصالح دنیوی جسم ها در کنار هم، اما فکرها متفرق و متشتط اند.

 

ماموستاقادریوضعیت امروزی را با روزهای جنگ متفاوت عنوان و اضافه کردند: در آن زمان فرماندار، فرمانده سپاه و آن روستایی که در هانی گرمله یا در دودان زندگی می کردند، مانند هم فکر می کردند و چیزی به نام شیعه و سنی و فارس و کرد و بومی و غیربومی مطرح نبود، اما امروزه بخاطر مصالح دنیوی جسم ها در کنار هم، اما فکرها متفرق و متشتط اند.

 

  سرشماری نفوس و مسکن اگر بخاطر برنامه ریزی برای زندگی مردم باشد، مبارک است

 

ایشاندر بخش دوم سخنان خود به سرشماری عمومی نفوس و مسکن اشاره و جایگاه سرشماری را در دین مهم و خاص عنوان کردند و گفتند: پیامبر ما در سالگرد هجرتشان به مدینه، عده ای را مأمور کردند تا جمعیت مسلمانان مدینه را سرشماری کنند و بعد از مدتی اعلام کردند که جمعیت مسلمانان ۱۶۰۰ نفر است؛ پیامبر اسلام (ص) از این خبر خیلی خوشحال شدند و فرمودند: برای زندگی و رفاه آنها برنامه ریزی کنید.

 

امامجمعهپاوهادامه دادند: اگر سرشماری بخاطر برنامه ریزی درست برای زندگی مردم  باشد و اقتصاد و سیاست در آن مورد توجه قرار گیرد، امری مبارک و پسند است و ما همه حاضریم همکاری کنیم.

 

 مسئولان فرهنگی، سیاست کلی خانواده ابلاغی از سوی رهبر انقلاب را بطور جدی مد نظر داشته باشند

 

ماموستاقادریآن گاه به وضعیت فرهنگی شهرستان اشاره کردند و ضمن قرائت بندهای 3 و 13 درخصوص ارتباط خانواده و مسجد و پیشگیری از عوامل تزلزل نهاد خانواده از منشور ۱۶ ماده ای مقام معظم رهبری درخصوص سیاست های کلی خانواده افزودند: مسئولین محترم باید ما را در دعوت خانواده ها به مساجد یاری و همراهی کنند و راز موفقیت این است که از خود و خانواده خود شروع کنیم.

 

ایشانبا اشاره به 84 واقعه ازدواج و 29 واقعه طلاق در مرداد ماه 95 در شهر پاوه افزودند: باید اذعان کنیم که آمار طلاق در شهر مذهبی پاوه بسیار بالا و نگران کننده است، بطوریکه براساس این آمار بیش از ۳۰٪ ازدواجها منجر به طلاق می شوند.

 

ماموستاقادریسپس با انتقاد از ماکت هایی که در برخی لباس فروشی ها برای تبلیغ استفاده می شود، گفتند: از فرماندار و ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرماندهی سپاه پاوه به عنوان متولیان فرهنگ و امنیت و به عنوان اعضای برجسته در شورای فرهنگ عمومی شهر و بقیه اعضاء می خواهم سری به پارچه فروشی های پاوه بزنند و اوضاع را از نزدیک مشاهده کنند، زیرا این مجسمه ها با دین و فرهنگ و اخلاق ما سازگار نیست.

 

 انتظار دارم مسئولان بطور جدی پیگیر رفع مشکلات شهرستان باشند

 

امامجمعهپاوهدر ادامه صحبتهای خود به برخی مشکلات شهرستان اشاره کردند و افزودند: رسمی شدن مرز شوشمی و پیگیری حق نوار مرزی فرهنگیان دوتا از مشکلات شهرستان هستند که نیازمند پیگیری مستمر در سطح کلان هستند که امیدواریم بطور جدی پیگیری شوند.

 

ایشانلزوم توجه مسئولان به امر ورزش و نگاه ویژه به امکان ورزشی بخصوص زمین چمن نوریاب، رفع مسدودیت خیابان ارشاد اسلامی که باعث مشکلات عدیده ترافیکی در شهر گردیده و عدم پرداخت سهمیه مرزی شهروندان پاوه که علی رغم پرداخت 34 میلیون تومان پول برای افتتاح حساب، هنوز خبری از دریافت پول نیست و بی توجهی مسئولان به این مهم را از دیگر مشکلات مردم شهرستان دانستند و خطاب به آقای فرماندار گفتند: انتظار دارم  بصورت جدی این موضوعات را مورد توجه قرار داده و در رفع آنها بکوشید.

 

  فیلم ایستاده در غبار، سراپا اهانت به مردم پاوه است. / متولیان مواظب تحریف تاریخ در ساخت فیلم ها باشند

 

ماموستا قادریدر پایان ضمن انتقاد شدید از فیلم " ایستاده در غبار" عنوان کردند: این فیلم که در پاوه و به نام پاوه ساخته شده است، سراپا اهانت به مردم و سپاه پاوه است. انتظار ما از دوستان متولی این است که مواظب تحریف تاریخ در فیلم های ساخته شده باشند.

 

در ادامهفرماندار شهرستان پاوهنیز در این نشست  اهمیت طرح سرشماری نفوس و مسکن در راستای برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای را یادآور شد و تاکید کرد: همه دستگاه‌ها و نهادها و مردم باید برای اجرای هرچه بهتر طرح سرشماری کمک نمایند.

 

وی با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس بر لزوم گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان و ابثارگران ۸ سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: همه نهادها باید کمک کنند تا برنامه‌های هفته دفاع مقدس با شکوه هر چه تمام تر برگزار شود.

 

فرماندار پاوه ضمن تاکید بر همکاری همه نهادها با ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس در شهرستان پاوه اظهار داشت: هفته نفاع مقدس یادآور ایثارگری و رشادت رزمندگان و شهدای والامقام است.

 

در ادامهنماینده مردم پاوه و اوراماناتدر مجلس نیز در این جلسه با بیان اینکه بدلیل مشکلات خاصی در حوزه اورامانات و به تعویق افتادن جلسه شورای اداری پاوه، بنده با تاخیر خدمت مردم شریف پاوه رسیدم و هم اینکه در بحث انتخابات نیز از این مردم عزیر در دوره، تقدیر ویژه ای نمایم اظهار داشت: بنده در راستای خدمتگزاری به مردم عزیز گام بر می دارم و این هم به عنوان ایده و عقیده من خواهد بود که مدیران و مسئولانی که در خدمت مردم باشند ما نیز در خدمت آن مسئول خواهیم.

 

شهاب نادری با اشاره به برگزاری گردهمایی شهرداران در پاوه گفت: برگزاری چنین گردهمایی هایی در پاوه باید بازرخورد مثبت و نتیجه مثبتی را برای منطقه داشته باشد و صرفا این چنین گردهمایی ها از جنبه مهمانی بودن برخوردار نباشند.

 

وی گفت: باید بازخورد و برگزاری این جلسات کاربردی، پژوهشی و علمی باشد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مرز شوشمی گفت: در این زمینه تمام مسئولین زحمات زیادی را برای رسمی شدن مرز شوشمی متحمل شده اند بلکه بتوانند با برچسب رسمی شدن آن ، بسیاری از امتیازات را عائد شهرستان و منطقه کنند.

 

وی با بیان اینکه من بیشتر به دنبال طرح هایی خواهم بود که خدمات عمومی برای مردم ارائه کند گفت: مشکلات جاده ای ما مناسب نیست و در این خصوص تذکرات لازم را در مجلس ارائه داده ام که ان شاالله مشکلات جاده ای نیز مرتفع خواهند شد.

 

شهاب نادری در خصوص منطقه ویژه اقتصادی اورامانات نیز اظهار کرد: طرح منطقه ويژه اقتصادي - صنعتي اورامانات در حال طي نمودن مراحل اداری خود با آمدن گروهی به این منطقه ، خواهد بود که ان شاالله شاهد رونق اقتصادی ویژه ای در اورامانات باشیم.

 

وی افزود: طرح ویژه اقتصادی با توجه به آمار بالای بیکاری در منطقه لازم و ضروری است.

 

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز همواره دغدغه رفع مشکل بیکاری جوانان را دارند گفت: امروز دوران وعده و وعید شعار تمام شده است و باید با ایجاد طرح منطقه ویژه اقتصادی و هم گردشگری، خدمتی را برای این منطقه انجام داده باشم.

 

نماینده مردم پاوه و اورامانات تصریح کرد: انتظار ما این است که مسئولین نیز تنها به میز و پست و مقام خود فکر نکنند و به مردم خدمات مطلوبی را ارائه نمایند.

 

در ادامه فرمانده سپاه ناحیه پاوه نیز با تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس ضمن تسلیت شهادت سرداران شهید مدافع حرم شهیدان اکبر نظری و حسین علیخانی اظهار داشت: به سبب وجود خون شهیدان است که امنیت کنونی در مملکت ما برقرار شده است.

 

سرهنگ بهشتی راد با اشاره به سیاست های کلی خانواده از جانب مقام معظم رهبری(مدظله العالی) افزود: امروزه دفاع از کیان انقلاب اسلامی با وجود هجمه های فرهنگی خیلی مقدس تر از دفاع در دوران جنگ تحمیلی است.

 

وی با بیان اینکه وضعیت اسفناک طلاق پاوه در شان این شهرستان نیست گفت: جامعه متدینی همچون پاوه، نباید این وضعیت افزایش طلاق را داشته باشد.

 

سرهنگ بهشتی افزود: یکی از معضلات جامعه ما رسوخ جوانان در فضای مجازی و استفاده حداکثری از ماهواره است که چنین آمار طلاق را در شهرستان افزایش داده است.

 

وی در ادامه دیدار با امام جمعه، خدمت رسانی به محرومین، توزیع بسته های نوشت افزاری،زنگ مقاومت مدارس، دیدار با خانواده های شهدا، برگزاری یادواره شهدای آبریو محله در بانه وره و چورژی، پیاده روی خانوادگی ، برنامه کتابخوانی، رژه حماسی گروهان پاوه در جوانرود، نشست خبری با اصحاب رسانه، ویزیت رایگان، ایشتگاه صلواتی، افتتاح نمایشگاه کتاب، حلقات صالحین، نشست روشنگری و مسابقات ورزشی خواهران را از عمده برنامه های هفته دفاع مقدس بیان کرد.

 

در ادامه رئیس اداره ورزش و جوانان نیز در سخنانی خواستار رفع مشکلات موجود در حوزه ورزش شد و گفت: یک مشکل اساسی این شهر این است که با توجه به جمعیت 60 هزار نفری شهرستان، جوانان از نعمت یک زمین چمن مصنوعی نیز محروم اند و با توجه به اعتبارات کم و مکاتبات با استان تاکنون موفق به رفع این مشکل نشده ایم.

 

هیوا حسینی افزود: مشکل دیگری که در حوزه ورزش می توان به آن اشاره کرد این است که تمامی سالنهای ورزشی پاوه به بخش خصوصی واگذار شده است و خواهش ما این است که اماک ورزشی از این بخش خصوصی جهت رونق ورزش شهرستان و زیر نظارت اداره ورزش و جوانان خارج شوند.

 

 در ادامه سخنگوی انجمن پشتیوان نیز اظهار داشت: این انجمن با همت جمعی از دلسوزان ورزش در اواخر سال 1394 تاسیس و هدف آن نیز جذب منابع مالی و توزیع در هیئت های ورزشی و حمایت از قهرمانان ورزشی این شهرستان بود.

 

رامین رعوفی با بیان اینکه ورزش ویژه هر دولت است افزود: انتظار داریم که که شما مسئولین نیز همراه با دیگر اقشار مختلف مردم بالاخص قشر فرهنگیان که سنگ بستر کلیه انجمن های شهرستان هستند، در راه اعتلای ورزش و حمایت از جوانان گام مثبتی بردارند.

 

در ادامه رئیس اداره آموزش و پرورش پاوه نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات خاص حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: از نظر فضای آموزشی فضای مناسبی دارد اما محیط آموزشی روستاهای نوریاب، دشه و شمشیر واقعا نامناسب نیست.

 

سعدی فتاحی افزود: ما اکنون بیش از 40 میلیون تومان بدهی آب و برق و گاز مدارس سطح پاوه داریم که خواستار آن هستیم این بدهی تسویه گردد و همچنین تجهیزات اموزشگاه فنی و حرفه ای ما نیز بروز نبوده و از همان تجهیزات قدیمی استفاده می شود.