فواید آب دوغ خیار

سرویس: بخش هورامیکد خبر: 16945|15:06 - 1392/03/10
نسخه چاپی
فواید آب دوغ خیار
هزارماسوله: نان و پنیر و تربوز، نان و پنیر و انگور، آب دوغ خیار و ماست و خیار از غذاهایی است که به حرارت طبخ نیازی ندارد، طبع خنکی دارد، زود حاضر می‌شود و خیلی از خانواده‌ها در وعده شام که باید غذای ساده‌تری بخورند از آن استفاده می‌کنند.
به گزارش هزارماسوله و به نقل از شبكه خبر:  وقتی هوا گرم می‌شود خوردن غذاهای ساده و سبک حاضری هم دلچسب‌تر می‌شود.

این غذای سالم خودمانی، نه عوارض گوارشی دارد، نه ضرری به قلب می‌رساند و نه در میانه شب نفس ما را در سینه حبس می‌کند.

تازه حسن دیگری هم دارد و آن این که بعد از یک خواب شیرین شبانه، صبح گرسنه از خواب بلند می‌شویم و با اشتها به دورهمان سفره پرمهر می‌نشینیم. بنابراین برای آن که از مزیت‌های یک غذای سبک حاضری بیشترین نفع را ببرید به شما آب دوغ خیار را پیشنهاد می‌کنیم.

آب دوغ خیار اشتها را باز می‌کند

آب دوغ خیارغذایی ساده، سالم و سبک است که براحتی هضم می‌شود و به علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می‌کند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می‌کاهد.

به موجب آن که در تهیه این غذای حاضری مواد مغذی متعددی به کار رفته در وعده ناهار یا شام می‌تواند انرژی از دست رفته شما را تامین کند.

این غذا از ترکیب ماست یا دوغ، خیار رنده شده، چهارمغز و کشمش، انواعی از سبزی‌های تازه همچون ریحان، ترخون، نعنا و مولی سرخک به همراه یخ و نان تهیه می‌شود. البته برخی خانواده‌ها از خامه نیز در این غذا استفاده می‌کنند.

این غذا به علت داشتن ماست، تامین‌کننده کلسیم و پروتئین بدن است و به دلیل دارا بودن منیزیم، مصرف آن در وعده شام می‌تواند به رفع بی‌خوابی‌های شبانه کمک کند. افراد با فشارخون بالا یا افرادی که طبع گرم و کبد تنبلی دارند بهتر است در این غذا از ماست یا دوغ ترش استفاده کنند. همچنین خیار این غذا، خنک‌کننده است و شدیدترین عطش‌ها را فرومی‌نشاند.

کشمش و چهارمغز آن بهترین گزینه برای مزه‌دار کردن این غذاست و داروی رشد هوشی کودکان و نیرودهنده سالمندان است.

سبزی‌های به کار رفته در آن همچون نعنا بادشکن، مولی سرخک ضدعفونی‌کننده دستگاه گوارش، ریحان آرامبخش و مسکن و ترخون اشتهاآور و مقوی اعصاب است و چون فیبر فراوانی دارد، ملین است و به رفع یبوست و التیام هموروئید (بواسیر) کمک می‌کند.

بهتر است این غذا را در ظروف سفالی لعاب‌دار (سرامیکی) تهیه کرده و با نعنا و شوید و گلبرگ‌های خشک‌ شده گل‌محمدی تزیین کنید.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد