برگزاری کنکور آزمایشی آموزش و پرورش پاوه

کد خبر: 115889|16:46 - 1392/10/13
نسخه چاپی
برگزاری کنکور آزمایشی آموزش و پرورش پاوه
کنکور آزمایشی سازمان سنجش كشور امروز در سالن امام خمینی و دبیرستان ام المومنین عايشه پاوه در میان استقبال کم دانش آموزان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار هزار ماسوله ستاد مردمی کنکور آموزش و پرورش شهرستان پاوه در سالهای تحصیلی 91-92 با حضور جمعی از فرهنگیان شهرستان پاوه تشکیل شد به اذعان گروه کثیری از دانش آموزان این ستاد در سال گذشته توانسته است در آماده سازی دانش آموزان اقدامات مثمر ثمری را به انجام برساند.
اين آزمون آزمايشي از طريق سازمان سنجش و اين ستاد مردمي در سالن امام خميني و دبيرستان ام المومنين عايشه پاوه برگزار شد كه با استقبال كم دانش آموزان همراه بود.
چرا این چنین آزمون استانداردی که با زحمت دلسوزاني در آموزش و پروش پاوه به صورت رایگان و با  نظم و تاثیر پذیری بسیاری برگزار می شود، مورد استقبال قرار نگرفته است ؟ این درحالی است که دانش آموزانی هستند که تا 6 میلیون هزینه می کنند تا در این آزمونها شرکت کنند و حال که این آزمونهای استاندارد به صورت رایگان برگزار می شوند استقبال کم از آن جای سوال بزرگی است که باید پاسخ داده شود.
بهمن امینی یکی از بانیان اصلی و زحمتکشان اجرای این آزمون در گفتگو با خبرنگار هزار ماسوله اظهار داشت : این آزمون از سری آزمون های مرحله ای شرکت تعاونی کارکنان سازمان سنجش است که بیش از نیمی از محتواهای آزمون کنکور سراسری 93 را در بر می گیرد.
هزینه این آزمون برای هر نفر بالغ بر 14 هزار تومان می باشد که دانش آموزان نسبت به پرداخت 5 هزار تومان اقدام کرده و مابقی آن توسط  آموزش و پرورش و خیرین پرداخت می شود .
وي افزود:هدف از این آزمون شناسایی دانش آموزان مستعد برای ارائه خدمات تخصصی تر و بهتراست .
 
بهمن امینی با انتقاد از حضور کم دانش آموزان در این آزمون گفت : علیرغم اینکه برای تدارک این آزمون زحمات بسیاری کشیده شده است تعداد قابل توجهی از دانش آموزان در جلسه آزمون شرکت نداشته اند ظاهرا هر جا که خدمات رایگان انجام میشود استقبال از ان صورت نمی گیرد.
اين در حالي است كه دانش آموزانی هستند تاکنون بالغ بر چندین میلیون تومان با حضور در كلاس هاي تقويتي و حتي از طريق تماس تلفني با مراكز استان جهت مشاوره در رابطه با آماده سازی خود برای کنکور 93 هزینه کرده اند اما حالا که جمعی از فرهنگیان در نهایت دلسوزی از وقت و زندگی شان گذشته اند حضور کم دانش آموزان  مورد سوال است .
در همین راستا از آقای امینی کارشناس انجمن اولیا و مربیان  پرسیدم که شاید امتحانات داخلی دی ماه مدارس یکی از دلایل  حضور کم دانش آموزان باشد گفت :با توجه به  اینکه فرایند ثبت نام از یک ماه قبل و توسط خود دانش آموزان صورت گرفته است  و همچنین  با وجود تعطیلی های هفته گذشته این دلیل کمتر منطقی به نظر می رسد از طرف دیگر برنامه آزمونهای مرحله ای و جامع سازمان سنجش از قبل  همراه  با بودجه بندی سوالات به همه آنها ارائه شده است . در واقع این آزمون امکان ارائه بازخوردی جامع از نقاط ضعف و قوت دانش آموزان را فراهم می کرد که باعث می شد دانش آموزان از فرصت باقی مانده تا کنکور 93 به بازنگری در برنامه های آماده سازی خود حرکت شان را در این مسیر قوی تر سازند .
بهمن امینی در پایان از ضرورت و اهمیت این آزمونها تصريح كرد : هر آزمون می تواند دانش اموزان را بانقاط قوت و ضعف خود آشنا کند تقریبا از تمام مراحل با توجه به مشکلات عمده دانش اموزان سوالات به انحاء مختلف تکرار می شوند تا دانش اموزان با  مواجه با چالش های جدید،در صدد رفع مشکلات درسی خود قرار بگیرند از طرفی با ارائه کارنامه ای توصیفی و خدمات مشاوره ای فرصتی مناسب جهت تعریف رویکردهای مثمر ثمر تر  برای آنها فراهم می گردد.
امینی گفت :آزمونهای بهار نیز با هدف مرور محتوای درسی آموزش از لحاظ روانی و عملی کمک موثری  خواهد کرد تا دانش آموز در کنکور سراسری بتواند موفق ظاهر شود.
حال سوال بزرگ اینجاست چرا دانش آموزان از این آزمونها استقبال کمی داشتند در حالی که از آزمونهای مشابه که بصورت شهریه ای و با هزینه بالا برگزار می شوند استقبال بسیار خوبی انجام می شود ؟

آموزش و پرورش در این راستا تا چه اندازه اطلاع رسانی کرده است ؟ و چه نقشی دارد ؟

والدین دانش آموزان کنکوری تا چه اندازه می توانند در شرکت بیش تر دانش اموزانشان موثر باشند؟

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد