به مناسبت عید سعید فطر

سومین جشنواره غذاهای محلی هورامان در شهر باینگان برگزار میگردد

سرویس: اجتماعیکد خبر: 300819|21:24 - 1402/01/24
نسخه چاپی
سومین جشنواره غذاهای محلی هورامان در شهر باینگان برگزار میگردد
به مناسبت عید سعید فطر سومین جشنواره غذاهای محلی هورامان در شهر باینگان برگزار میگردد.

به گزارش هزارماسوله ،مسئول دبیرخانه برگزاری این جشنواره به خبرنگار ما گفت:  به مناسبت عید سعید فطر سومین جشنواره غذاهای محلی هورامان در شهر باینگان برگزار میگردد.

 

غفور رستم زاده افزود: همزمان با این جشنواره نمایشگاه صنایع دستی و محصولات بومی محلی در محل جشنواره دایر میگردد .

 

وی گفت: از علاقه مندان در زمینه غذاهای محلی و هنرهای صنایع دستی  در محدوده #اورامانات/هورامان  در هر دو استان کرمانشاه و کردستان دعوت بعمل می آید . 

وی در ادامه شرایط شرکت در این جشنواره را تشریح کرد:

غذا، یا خوراکی عرضه شده لازم است مختص به منطقه فوق الذکر باشد

 

۲__ خانمها و آقایان که در پخت غذای محلی تبحر دارند میتوانند در جشنواره، هنر خود را به نمایش بگذارند

 

۳_ به منظور مدیریت  بهتر در برگزاری جشنواره،  شرکت کنندگان باید پس از هماهنگی با دبیرخانه جشنواره تا تاریخ ۳۰ فروردین ثبت نام بعمل آورند.

 

۴_شرکت کنندگان میبایست وسایل و مواد اولیه پخت غذا به همراه ابزار پخت شخصا با خود به محل بیاورند ( در صورتی که غذا در منزل قابل پخت باشد فقط عرضه غذا در محل جشنواره کافی است )

۵ _ شرکت کنندگان در جشنواره میتوانند یکی از انواع غذای محلی،پیش غذا، دسر و شیرینی عرضه نمایند .

 

۶_ غذای محلی عرضه شده توسط شرکت کنندگان قابلیت فروش دارد. و مبلغ حاصل از فروش برای شرکت کنندگان میباشد .

 

۷_ علاوه بر شرکت کنندگان عرضه غذاهای  محلی، علاقه مندان میتوانند با هماهنگی، غذا و خوراکی غیر از جشنواره را برای فروش عرضه نمایند .

 

۸_ حداکثر تعداد شرکت کنندگان برای جشنواره ۵۰ نفر و گزینشی( افراد با تخصص بیشتر ) خواهد بود. غذای عرضه شده ترکیبی از پیش غذا ، غذا، دسر و شیرینی محلی میباشد .

 

۹_ غذا های ارائه شده در جشنواره نباید بیش از دو درخواست داشته باشد .

 

۱۰_ تمامی شرکت کنندگان حتی الامکان وسایل تزئینی از قبیل جاجیم، موج و... جهت غرفه آرایی با خود همراه داشته باشند . 

رستم زاده با بیان اینکه در صورت تمایل غرفه داران نمایشگاه میتواند یک هفته فعال باشد، شرایط برای عرضه صنایع دستی و محصولات بومی محلی را نیز بدین صورت تشریح کرد.

 

۱_ تمامی شرکت کنندگان میبایست یک غرفه از نمایشگاه را قبلا رزرو نمایند .

 

۳_ تمامی غرفه دارها میتوانند در نمایشگاه محصولات خود را بفروش برسانند .

 

۴_ دستگاه کارتخوان سیار در محل غرفه ضروری است .