به گزارش هزارماسوله ،مسئول دبیرخانه برگزاری این جشنواره به خبرنگار ما گفت: به مناسبت عید سعید فطر سومین جشنواره غذاهای محلی هورامان در شهر باینگان برگزار میگردد.
غفور رستم زاده افزود: همزمان با این جشنواره نمایشگاه صنایع دستی و محصولات بومی محلی در محل جشنواره دایر میگردد .
وی گفت: از علاقه مندان در زمینه غذاهای محلی و هنرهای صنایع دستی در محدوده #اورامانات/هورامان در هر دو استان کرمانشاه و کردستان دعوت بعمل می آید .
وی در ادامه شرایط شرکت در این جشنواره را تشریح کرد:
غذا، یا خوراکی عرضه شده لازم است مختص به منطقه فوق الذکر باشد
۲__ خانمها و آقایان که در پخت غذای محلی تبحر دارند میتوانند در جشنواره، هنر خود را به نمایش بگذارند
۳_ به منظور مدیریت بهتر در برگزاری جشنواره، شرکت کنندگان باید پس از هماهنگی با دبیرخانه جشنواره تا تاریخ ۳۰ فروردین ثبت نام بعمل آورند.
۴_شرکت کنندگان میبایست وسایل و مواد اولیه پخت غذا به همراه ابزار پخت شخصا با خود به محل بیاورند ( در صورتی که غذا در منزل قابل پخت باشد فقط عرضه غذا در محل جشنواره کافی است )
۵ _ شرکت کنندگان در جشنواره میتوانند یکی از انواع غذای محلی،پیش غذا، دسر و شیرینی عرضه نمایند .
۶_ غذای محلی عرضه شده توسط شرکت کنندگان قابلیت فروش دارد. و مبلغ حاصل از فروش برای شرکت کنندگان میباشد .
۷_ علاوه بر شرکت کنندگان عرضه غذاهای محلی، علاقه مندان میتوانند با هماهنگی، غذا و خوراکی غیر از جشنواره را برای فروش عرضه نمایند .
۸_ حداکثر تعداد شرکت کنندگان برای جشنواره ۵۰ نفر و گزینشی( افراد با تخصص بیشتر ) خواهد بود. غذای عرضه شده ترکیبی از پیش غذا ، غذا، دسر و شیرینی محلی میباشد .
۹_ غذا های ارائه شده در جشنواره نباید بیش از دو درخواست داشته باشد .
۱۰_ تمامی شرکت کنندگان حتی الامکان وسایل تزئینی از قبیل جاجیم، موج و... جهت غرفه آرایی با خود همراه داشته باشند .
رستم زاده با بیان اینکه در صورت تمایل غرفه داران نمایشگاه میتواند یک هفته فعال باشد، شرایط برای عرضه صنایع دستی و محصولات بومی محلی را نیز بدین صورت تشریح کرد.
۱_ تمامی شرکت کنندگان میبایست یک غرفه از نمایشگاه را قبلا رزرو نمایند .
۳_ تمامی غرفه دارها میتوانند در نمایشگاه محصولات خود را بفروش برسانند .
۴_ دستگاه کارتخوان سیار در محل غرفه ضروری است .