ماموستا قادری: داعش محصول بی‌توجهی علما بود

سرویس: سیاسیکد خبر: 298033|19:38 - 1398/09/10
نسخه چاپی
 ماموستا قادری: داعش محصول بی‌توجهی علما بود
حاج ماموستا قادری در گردهمایی ائمه جمعه اهل سنت استان کرمانشاه گفتند: اهالی منبر و محراب امروزه با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم؛ اعتدال کم است و بدون آینده‌نگری، تند صحبت می‌کنیم؛ فراموش نکنیم که داعش محصول بی‌توجهی علما بود.

به گزارشهزار ماسوله،امام‌جمعۀ پاوهدر گردهمایی ائمه جمعه اهل سنت استان کرمانشاه که در ریجاب برگزار شد  ضمن ابراز خرسندی از اینکه سمینار در ریجاب برگزار شده خاطرنشان کردند: این اقدام، هم محبت، هم توجه و هم آگاه شدن از احوال یکدیگر است؛ اقدام حضرت آیت‌الله علما و دفتر محترم ایشان آقایان فاضلی و محمدی در تشکیل این جلسه اقدامی مثبت بوده و بنده از این بابت ممنونم و از میزبان جلسه برادر ارجمند آقای صادقی امام‌جمعه و سایر روحانیون و معتمدین ریجاب سپاسگزارم.

 

ماموستا قادریدر ابتدای سخنان خود به حضور سالیانه خود در منطقه ریجاب اشاره کردند و گفتند: سعی کرده‌ام هرساله به میان روحانیون ریجاب آمده و عرض ارادت نمایم؛ اگر چه شاید در بعضی جهات در عرض هم حرکت می‌کنیم، اما معتقدم محبت و ابراز دوستی سبب رفع بسیاری از مشکلات می‌شود.

 

ایشاناز مردم ریجاب بعنوان مردمی ثابت‌قدم در طول ۴۰ سال گذشته یاد کردند و گفتند:در طول این ۴۰ سال مردم ریجاب در سه مرحله مهم جنگ تحمیلی، جنگ منافقین و زلزله 96 ثابت‌قدم بوده‌اند و ما باید شاکر آن‌ها و آن‌ها نیز شاکر خداوند باشند.

 

ماموستا قادریدر ادامه به مشکلات دنیای اسلام و دخالت و توطئۀ غرب و آمریکا در کشورهای اسلامی پرداخته و در این راستا به اقدامات غربی‌ها و در رأس، آمریکا به نمونه‌هایی از ظلم و تخریب و تحریک در کشورهای مختلف خاورمیانه اشاره کردند.

 

ایشانبه حمله عده ای به کنسولگری ایران در نجف اشاره کردند و افزودند:جمهوری اسلامی در طول ۴۰ سال گذشته کمک‌های مادی و معنوی زیادی به ملت عراق کرده است و لذا در میان آن‌همه کنسولگری حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی و آتش زدن پرچم کشورمان بی‌انصافی و توطئه و فتنه دشمنان بود.

 

امام‌جمعۀ پاوهبهقضایای بعد از گرانی بنزین در غرب کشور ازجمله کرمانشاه و سنندج و مریوان و جوانروداشاره کردند و گفتند: دو عامل سبب شد که این قضایا به وجود بیاید اول احساسات مردم منطقه کردنشین و دوم تحریکات بیگانگان بود که در فتنه و آشوب‌های اخیر به‌وضوح نمود داشت.

 

ماموستا قادریسپس به علت و ریشۀ این قضایا اشاره کردند و گفتند: خداوند در آیه ۱۵ سورۀ احقاف می‌فرماید: وقتی انسان یا نظامی عمرش به ۴۰ سالگی رسید باید شاکر خداوند بوده و در اعمال گذشته خود تجدیدنظر کند؛ اگر خوب کاشته فالحمدلله و اگر عملکردش خوب نبوده است سعی کند درس بگیرد و تجدیدنظر کند.

 

ایشانافزودند:معتقدم بیشتر مسئولان در جمهوری اسلامی این کار را نکرده‌ایم یا اگر هم انجام داده‌ایم خیلی ضعیف بوده است، چرا که اگر به مردم توجه می‌شد، شاهد این قضایا نبودیم.

 

ویبه مسئلۀ انقطاع نسل اشاره کردند و گفتند:در دهۀ چهارم انقلاب نسل فعلی همانند نسل گذشته فکر نمی‌کنند و راهنما و مدیر و معلم و مجتهدشان موبایل و فضای مجازی است. لذا آمادگی برای عصیان در مملکت ما زیاد است، چون ابزارهای مورد استفادۀ نسل جوان، شبانه روز کارشان توطئه و تحریک است.

 

ایشانگفتند:اگر مسئولان محترم و بخصوص روحانیون ننشینیم و ضمن آسیب‌شناسی، درمان پیدا نکنیم، در آینده با مشکلات بیشتری روبرو خواهیم شد.

 

ماموستا قادریبه اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی اشاره کردند و گفتند: در این اصل آمده است تشكيل اجتماعات و راه‌پیمایی‌ها، به‌شرط آن‌که مخل به مباني اسلام نباشد آزاد است و مردم می‌توانند دیدگاه خود را ابراز نمایند.

 

ایشانافزودند:ریاست محترم جمهور در یک اظهارنظر عجیب در آذربایجان غربی گفت: بنده از گرانی بنزین خبر نداشتم؛ این برای ملت قابل‌قبول نیست! نمایندگان مجلس هم که می‌گویند خبر نداریم؛ پس چه کسی در این مملکت خبر داشته و مسئول است.

 

ایشانمواضع مقام معظم رهبری در قبال تصمیم سران قوا را ستودند و گفتند:اگر مقام معظم رهبری بلافاصله ورود نمی‌کردند ممکن بود فتنه‌ای دیگر ایجاد شود و با لطف خداوند و حکمت رهبری و زحمات نیروهای مسلح این فتنه خاموش شده اما تمام نشده است، باید خیلی هشیار بود.

 

امام‌جمعۀ پاوهبه ۵ خصلت اهالی منبر اشاره کردند و گفتند:حسب قاعدۀ اصول الدعوه؛دانش، ایمان به هدف، اخلاق، اعتدال و زمانه شناسی، پنج صفت و خصلتی هستند که اهل منبر باید دارا باشند.

 

ایشانتصریح کردند:اهالی منبر و محراب امروزه با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم؛ اعتدال کم است و بدون آینده‌نگری، تند صحبت می‌کنیم؛ فراموش نکنیم کهداعش محصول بی‌توجهی علما بود.

 

ویبحث خود را با شعری تأثیرگذار از استاد شهریار ادامه دادند و گفتند: مرحوم شهریار می‌فرماید:

گفت با طعنه منبری به چنار:

سرفرازی چه می‌کنی؟ بی‌بار!

نه مگر ننگ هر درختی تو؟

کز شما ساختند چوبه دار!

پس برآشفت آن درخت دلیر،

رو به منبر چنین نمود اخطار؛

گفت: گر منبر تو فایده داشت،

کـار مردم نمی‌کشید به دار!

حاج ماموستا قادریسکوت علماء را در برهه های حساس مورد نقد قرار دادند و افزودند:باید سکوت ما روحانیون در بعضی‌اوقات حساس آسیب‌شناسی شود؛ علت سکوت تأیید است یا مصلحت شخصی؟ شکی ندارم بدون آسیب‌شناسی دقیق و همکاری صادقانه و تعامل دوجانبه و رسیدگی به نارسایی‌ها، مردم ما در آینده شاهد مشکلات دیگری خواهند بود.

 

ایشانحضور مردم در دفاع از انقلاب اسلامی در هفته اخیر را مایۀ مباهات دانستند و گفتند: حمایت مردم از انقلاب جای مباهات است و ما هم به‌عنوان طلبه‌ای در این مرز ممنون مردم ایران هستیم.

 

ماموستا قادریافزودند: دشمنان کوتاه نمی‌آیند و برنامه دیگری برای ما خواهند داشت لذا باید هشیار باشیم؛ مع‌الوصفبه شکرانۀ شکست دشمن ازجمله آمریکا، می‌طلبد مسئولان محترم نسبت به مردم مسامحه‌ای داشته باشند. در تاریخ خوانده‌ایم «الرعیةُ ولدُ الحاکم» مردم فرزندان حاکمان هستند؛ از مسئولین محترم میخواهیم با فرزندان خود با آرامش برخورد کنند. کسانی که مقصرند تسلیم قانون شوند و نسبت به بقیه با دید باز و مسامحه برخورد شود.

 

ایشاندر خاتمه از نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی بخصوص سپاه پاسداران که در بازگشت آرامش نقش مثبتی داشته‌اند، تشکر کردند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد