برگزاري پنل گفتگوی گردشگری در نمایشگاه عکس دائمی مینیاتور اورامان

سرویس: فرهنگ و هنرکد خبر: 297460|23:42 - 1397/02/31
نسخه چاپی
برگزاري  پنل گفتگوی گردشگری در نمایشگاه عکس دائمی مینیاتور اورامان
پنل گفتگوی فعالان عرصه گردشگری و میراث فرهنگی به مناسبت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی در محل نمایشگاه دائمی عکس مینیاتور اورامان برگزار شد.

به گزارشهزار ماسوله، پنل گفتگوی فعالان عرصه گردشگری و میراث فرهنگی به مناسبت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی در محل نمایشگاه دائمی عکس مینیاتور اورامان برگزار شد.

 

این نشست با حضور مسئول گردشگری شهرستان پاوه، مسئول فنی حرفه ای شهرستان، دکتر برهان ولدبیگی و فعالان عرصه گردشگری، صنایع دستی شهرستان پاوه برگزار گردید. در این نشست هادی شریفی مسئول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان با اشاره به وضعیت رو به تغییر عرصه گردشگری شهرستان گفت: شاید یکی از مهمترین دغدغه‌هایی که الان در بخش گردشگری وجود دارد بها دادن به این بخش در شهرستان است. اگر به این بخش در بین جوانان و مردم بها داده شود می تواند شهرستان را به قطب واقعی گردشگری کشور تبدیل کند.بیشترین تمایلی که امسال در بخش اشتغال در سطح شهرستان پاوه وجود داشته است در بخش گردشگری و صنایع دستی بوده است. با توجه به پرونده‌های اشتغال و مراجعات مردمی، علی الظاهر علاقمندی زیادی در این حوزه در سطح شهرستان بوجود آمده است.این مهم نشان‌دهنده اهمیت درک این نکات و صنعت گردشگری میان مردم استان و خارج از از آن است. شهرستان پاوه قطعا در بخش گردشگری چشم‌انداز خوبی خواهد داشت.

 

وی درخصوص آمار و فعالیتهای این اداره اضافه کرد:آمارها اگرچه ممکن است غیرتخصصی باشد، بطور مثال افرادی که بصورت تفرجی و رهگذر به شهرستان آمده‌اند با گردشگری که بیش از 24 ساعت در محل بماند قطعا تفاوت خواهد داشت. اما به هرحال استفاده گردشگران بطور رسمی که از تاسیسات و اقامت‌گاه‌های سطح شهرستان استفاده کرده‌اند بالغ بر 35 هزار نفر در این مدت عید نوروز و سال 1397 می‌باشد. آمارهای گردشگری خود گویای قدرت سیاسی یک شهرستان است.ضریب تکاثری این آمار بر درآمد و تخصیص بودجه‌ها موثر است.

 

شریفی در ارتباط با فعالیت ها و مشاغل مرتبط با گردشگری در روستاهای شهرستان پاوه افزود:مطلب دیگری که باید عرض شود درخصوص روستاهای هدف گردشگری است که در شهرستان پاوه شامل سه روستای شمشیر، خانقاه و هجیج است که البته در کنار این سه روستا بیش از 9 روستای دیگر شهرستان بصورت عملی وارد این حوزه شده‌اند، من جمله روستای ساتیاری، نسمه، زردویی، شرکان، داریان و ...

 

متقاضی ستاد اقامت و بوم گردی 70 نفر در شهرستان وجود دارند که ما امیدواریم حداقل30 نفر از این تعداد اقامت‌گاه های خود را جهت اسکان مسافران آماده بهره‌برداری کنند. 19 واحد پذیرایی در سطح شهرستان فعالیت دارند و 2 واحد اقامت‌گاهی بصورت بوم‌گردی داریم. 20 هزار نفر کلاش تولید داریم. ان‌شاءالله اینها همه نویدبخش آینده‌ای بسیار خوب در این عرصه است.
در این نشست دکتر برهان ولدبیگی و چند نفر از فعالان این عرصه به تشریح فعالیت ها و برنامه های منطقه پرداختند.

 

تهيه خبر كوثر فخري خبرنگار هزارماسوله

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد