تجلی اقتصاد مقاومتی در پرورش مرغ بومی در پاوه

سرویس: اقتصاد مقاومتیکد خبر: 295552|23:13 - 1395/10/22
نسخه چاپی
تجلی اقتصاد مقاومتی در پرورش مرغ بومی در پاوه

به گزارشهزار ماسوله، پرورش طیور به وی‍ژه مرغ بومی از گذشته‌های دور در این منطقه رایج بوده است و خانواده‌های روستایی، با نگهداری تعدادی مرغ و خروس، آنها را پرورش می دادند و با استفاده از گوشت و تخم آنها، بخشی از نیازهای خود را برطرف می کردند و مقدار اضافی مرغ و تخم مرغ تولیدی را به دیگران عرضه می کردند.

 

امروز نیز در بیش تر روستاهای این شهرستان با کم ترین هزینه وامکانات، پرورش مرغ بومی انجام می‌شود، گاها هم افرادی در این راستا به پرورش این مرغ های محلی به صورت تعداد زیادی که بتواند درآمد نسبتا پایداری را ایجاد نماید اقدام می کنند.

 

در این زمینه گفتگویی با پرورش دهنده مرغ محلی در شهرستان پاوه ارائه می گردد:

 

نامق رشيدي یکی از پرورش دهندگان مرغ بومی در این شهرستان، در گفتگویی با خبرنگار ما اظهار کرد: شغل من آزاد است که با توجه به علاقه خاصی که به پرورش مرغ محلی داشتم به این امر اقدام کردم.

 

وی با بیان اینکه برای این کار هم مکان کوچکی را برای پرورش آنها آماده کردم افزود: در ابتدا پرورش مرغ محلی را در محیطی کمتر از 100 متر آغاز کردم و اکنون با تداوم این کار و افزایش آنها به تعدادی بیش از 1000 عدد؛ این محیط را به 300 متر توسعه داده ام.

 

وی گفت: اكنون كه حدود سه سال است به اين كار مشغول هستم با همکاری جهاد سازندگی و ارائه تسهیلات سه ميليون توماني كه تنها بخش كوچكي از مشكلات را حل كرد، اين كار را ادامه دادم.

 

وی ادامه داد: اكنون ، مرغ های محلی ما آماده و قابل عرضه به بازار فروش شدند.

 

نبوی با بیان اینکه در این راستا همواره همسرم کمکیار بنده در این شغل بوده است گفت: خوشبختانه بازار فروش خوبی را در منطقه نیز داشته ایم.

 

وی در پایان گفت: با توجه به شعار سال، اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل ؛ ما نیز به تولید داخلی اکتفا می کنیم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد