معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه :

'گیوه پاوه'، ثبت ملی می شود/ارغوان(سبد) داریان نیز ظرفیت ثبت نشانه جغرافیایی را دارد

سرویس: اجتماعیکد خبر: 295320|17:42 - 1395/09/02
نسخه چاپی
'گیوه پاوه'، ثبت ملی می شود/ارغوان(سبد) داریان نیز ظرفیت ثبت نشانه جغرافیایی را دارد
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه گفت: استاندارد سازی این سه رشته انجام شده و امیدواریم که در همایش سال آینده موفق به کسب نشان جغرافیایی شوند.

به گزارشهزار ماسوله،  معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت، این اداره کل در نظر دارد که پیگیری های لازم برایثبت جغرافیایی 'گیوه پاوه'، 'چاقوی دالاهو' و 'تنبور کرمانشاه' را هم انجام دهد.

 


پروانه حیدری گفت: استاندارد سازی این سه رشته انجام شده و امیدواریم که در همایش سال آینده موفق به کسب نشان جغرافیایی شوند.

 


موج کرمانشاه،ارغوان(سبد) داریان، چیق(زیرانداز) گیلانغرب از دیگر صنایع دستی استان کرمانشاه هستند که به اعتقاد حیدری ظرفیت ثبت نشانه جغرافیایی را دارند.

 


به گفته او، رشته ارغوان بافی استانداردسازی شده و آیین کار آن هم امسال تهیه می شود.
 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد