به مناسبت دهه فجر /

جشنواره غذاهای بومی و محلی در مدرسه حضرت خدیجه پاوه برگزار شد+تصاویر

سرویس: اجتماعیکد خبر: 293917|23:10 - 1394/11/21
نسخه چاپی
جشنواره غذاهای بومی و محلی در مدرسه حضرت خدیجه پاوه برگزار شد+تصاویر
به مناسبت دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای بومی و محلی توسط دانش اموزان دختر متوسطه اول در مدرسه حضرت خدیجه پاوه برگزار شد .

به گزارشهزار ماسوله،  به مناسبت دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای بومی و محلی توسط دانش اموزان دختر متوسطه اول در مدرسه حضرت خدیجه پاوه برگزار شد .

 

عارف افشارنیا معاون پرورشی اظهار کرد: شرکت کنندگان با پخت غذاهای متنوع  بومی محلی در این جشنواره حضور یافته اند .

 

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد روحیه نشاط و شادمانی، خلاقیت و تبادل تجربیات بین دانش آموزان و آشنایی با مهارت‌های زندگی و احیای غذاهای بومی و حفظ و معرفی فرهنگ اصیل و بومی منطقه پاوه عنوان کرد .

 

گفتنی است دراین جشنواره  تعداد زیادی ازدانش آموزان  شرکت کننده توانمندی‌های خود را در زمینه پخت انواع غذای محلی و سنتی به نمایش گذاشتند .

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد