به گزارشهزار ماسوله، به مناسبت دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای بومی و محلی توسط دانش اموزان دختر متوسطه اول در مدرسه حضرت خدیجه پاوه برگزار شد .
عارف افشارنیا معاون پرورشی اظهار کرد: شرکت کنندگان با پخت غذاهای متنوع بومی محلی در این جشنواره حضور یافته اند .
وی هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد روحیه نشاط و شادمانی، خلاقیت و تبادل تجربیات بین دانش آموزان و آشنایی با مهارتهای زندگی و احیای غذاهای بومی و حفظ و معرفی فرهنگ اصیل و بومی منطقه پاوه عنوان کرد .
گفتنی است دراین جشنواره تعداد زیادی ازدانش آموزان شرکت کننده توانمندیهای خود را در زمینه پخت انواع غذای محلی و سنتی به نمایش گذاشتند .
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد