معاون توسعه روستایی رییس جمهوری:راهبرد دولت ماندگاری مردم در روستاهاست

سرویس: اجتماعیکد خبر: 292996|22:38 - 1394/05/08
نسخه چاپی
معاون توسعه روستایی رییس جمهوری:راهبرد دولت ماندگاری مردم در روستاهاست
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری گفت: مهمترین راهبرد دولت در بخش روستایی ایجاد اشتغال با هدف ماندگاری مردم در روستاهاست.

به گزارشهزار ماسوله، به نقل از ایرنا ابوالفضل رضوی روز پنجشنبه در بازدید از روستای زردویی بخش باینگان شهرستان پاوه افزود: مهمترین هدف و راهبرد دولت برای ماندگاری مردم در روستا و تقویت تولید ملی، صنایع دستی و تولیدات لبنی و پروتیینی و توسعه و تقویت دامداری، زنبورداری و باغداری، ایجاد اشتغال و تامین معیشت روستاییان است.

وی اظهار کرد: برای نیل به این هدف دولت در یک حرکت ارزنده تسهیلات مناسب و مطلوبی را بدون کارمزد و بدون نیاز به وثیقه بصورت مشارکتی بدون سقف مبلغ به روستاییان پرداخت می کند تا در ایجاد و راه اندازی طرح های تولیدی و صنایع دستی مصرف سرمایه گذاری کنند.

رضوی افزود: مبالغ تسهیلات در روستاهای مرزی مثل زردویی که بیش از 200 خانوار جمعیت دارند 9 برابر سهم آورده هر فرد در شرکت یا تعاونی تولیدی روستا و اگر روستا غیرمرزی باشد پنج برابر سهم آورده خواهد بود.

معاون توسعه روستایی رییس جمهوری با بیان اینکه پرداخت این وام و تسهیلات بدون سود و بهره است افزود: این رویه در تاریخ ایران برای توسعه روستا و توان افزایی روستاییان بی نظیر است.

رضوی تاکید کرد: این امر می تواند هم در تولیدات کشاورزی وهم تولیدات دامی، صنایع دستی وهم گردشگری موثر واقع شود.

وی افزود: روستای زردویی به عنوان یکی از روستاهایی که صنایع متنوعی دارد می تواند به عنوان پایلوت کشوری در زمینه توسعه روستایی مطرح باشد و ما کمک می کنیم به مردم روستای زردویی که مشارکت پذیری خوبی دارند.

رضوی تصریح کرد: با توافقی که با رییس کمیته امداد حضرت امام (ره) داشته ایم ایشان تعهد کردند که سهم آورده افراد تحت پوشش این نهاد را که در طرح های مشارکتی توسعه روستایی شرکت کنند تقبل و پرداخت نمایند لذا افرادی که تحت پوشش این نهاد هستند نگران نباشند وفقط قبول سهام داری کنند.

معاون توسعه روستایی رییس جمهوری افزود: اگر روستایی 50 خانوار داشته باشد و با تشکیل شرکت یا تعاونی هر مبلغ مشارکت کنند دولت هم با همان اندازه وام بدون سود و کارمزد به آنها پرداخت می کند و اگر 100خانوار داشته باشند دو برابر آورده وام می گیرند و به همین ترتیب به میزان افزایش تعداد خانوار میزان وام افزایش می یابد که این برای روستاهای غیرمرزی است و برای روستاهای مرزی اگر 200 خانوار باشند 9 برابر سهم آورده وام به آنها دولت پرداخت می کند.

وی افزود: بطور مثال اگر مردم زردویی 500 میلیون تومان سهم آورده داشته باشد دولت 5/4 میلیارد تومان وام بدون سود و بهره به آنها پرداخت می کند و نیازی هم به وثیقه ندارند فقط با گرفتن شماره ملی آنها به عنوان وثیقه وام به آنها پرداخت می شود.

رضوی افزود: در بحث زیرساخت ها در روستاها در صورت مشارکت مردم دولت هم کمک خوبی برای ایجاد زیرساخت ها خواهد کرد.

وی افزود: در نهایت اعلام می کنم که روستاهای مرزی ما 9 برابر آوردشان و روستاهای غیرمرزی چهار برابر آوردشان بدون کارمزد وام پرداخت می کنیم و وثیقه هم برای دریافت این وام ها لازم نیست و زمان بازپرداخت وام ها نیز دو سال اول به عنوان دوران مشارکت، یکسال به عنوان تنفس و از سال چهارم به مدت پنج سال بازپرداخت خواهد شد.

معاون توسعه روستایی رییس جمهوری در روستای زردویی طرح های اشتغال زا گیوه بافی در رنگ های متنوع و زنانه و مردانه برای اولین بار در کشور، قالی بافی و پرورش مرغ بومی را افتتاح کرد.

برای اجرای این طرح ها که به جز روستای زردویی در شهرهای روانسر، ثلاث باباجانی و جوانرود و روستای مزیدی نیز دفتر و محل تولید دارند مبلغ 9 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

این طرح ها حدود 800 نفر اشتغالزایی دارند.

در این سفر ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه، معاون صندوق کارآفرینی کشور، فرماندار پاوه و جمعی از مسوولان استان کرمانشاه معاون رییس جمهوری را همراهی می کردند.

شهرستان پاوه با بیش از 59 هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان کرمانشاه قرار دارد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد